Bu dünya başlangıcı ve sonu olmayan güçten bir canavardır. büyüklüğün , güç b...

söz kimin

Bu sayfada Filolog, filozof, kültür eleştirmeni, şair ve besteci Friedrich Nietzsche tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Friedrich Nietzsche şöyle demiştir: Bu dünya başlangıcı ve sonu olmayan güçten bir canavardır. büyüklüğün , güç b... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Friedrich Nietzsche

Bu dünya başlangıcı ve sonu olmayan güçten bir canavardır. büyüklüğün , güç büyüklüğünün çelikten sabit bir toplamıdır. o , ne daha büyür ne de daha küçülür. kendini tüketmez. tersine sadece değişir ama bütün olarak değişmez derecede büyüktür

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yeri geldi zamanı yetiremedik. Yeri geldi zamana yetemedik. Yani anlayacağın sevgilim, koca bir ömrü hiç etmek için birlikteydik.

Sevgi ve merhamet arasındaki yakınlığın en çok fark edildiği durumlar, sevilenin idealleştirildiği durumlardır. Acı çeken biri ile sempati kurmak, o anda, o kişinin günahlarını hatırlamayı engeller.

Yaşamak dediğiniz sevdiklerinizle birlikte olmak, ölüm dediğiniz onlarsız kalmakmış, mutluluk her sabah uyandığınızda onların varlığıyla hayat bulmakmış.

Mesele esir düşmekte değil, teslim olmamakta bütün mesele.

Çıkış yolunun güzel olacağını ve asla geri dönmeyeceğimi umarım.

Herkes gibi olmayın, tek başına kalmak pahasına olsa dahi ayrılın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste