Bizim Haberal hakkındaki fikirlerimiz değişmez. Haberal bizim anafikirimizin ...

söz kimin

Bu sayfada Siyasetçi Hüsamettin Cindoruk tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hüsamettin Cindoruk şöyle demiştir: Bizim Haberal hakkındaki fikirlerimiz değişmez. Haberal bizim anafikirimizin ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hüsamettin Cindoruk

Bizim Haberal hakkındaki fikirlerimiz değişmez. Haberal bizim anafikirimizin etrafında olan bir arkadaşımızdır. Biz Haberal'ın sonuna kadar arkasındayız ve kefiliz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İslami Sosyalizm de ne demek? Haşa ve Kella. İslam nevi şahsına münhasırdır. Hiçbir sisteme sıfat olarak telakki edilmesi asla ve kat'a caiz değildir. Bu İslam'ın azametine tecavüzdür.

İnsan bedeni utançla saklama yerine saygıyla yüceltilecek bir tapınaktır.

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, işte ben onlardan değilim, ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım.

İşte bugün herkes her şeyi uçarken okuyor, her şeyi okuyorlar, ama hiçbir şeyi bilmiyorlar.

Sorarlarsa, 'Ne iş yaptın bu dünyada?' diye, rahatça verebilirim yanıtını: yalnız kaldım. Kalabildim! Altı milyar insanın arasında doğdum. Ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından.

Bu muydu yaşam hadi öyleyse bir kez daha.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste