Biz Hun budun, sıradan işler için yaratılmadık! Acun, yönetilmek üzere bizi b...

söz kimin

Bu sayfada Asya Hun İmparatorluğu'nun kurucusu, devlet adamı Teoman (Asya Hun İmparatoru) tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Teoman (Asya Hun İmparatoru) şöyle demiştir: Biz Hun budun, sıradan işler için yaratılmadık! Acun, yönetilmek üzere bizi b... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Teoman (Asya Hun İmparatoru)

Biz Hun budun, sıradan işler için yaratılmadık! Acun, yönetilmek üzere bizi bekliyor. Devletimizi kuracak, töremizi yerleştirecek ve gücümüzü etkin kılacağız! Devlet olmak, kalıcı olmak bizim kutumuz. Bütün diğer budunlar, uluslar bize uymak zorundalar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir kaç günlük ömre aldanıp da, yarın Cenab-ı Hakkın huzurunda mahçup olmayın.

İnsan, eğitilmesi zorunlu olan tek yaratıktır.

Kişisel güzellikleri, güzel ve gösterişli giysiler, incik boncuklar, tantana ve şatafat kadınların büyüklenme vesilesidir. Kadınların toplum içindeki payının bu kadar büyük olmasının sebebi budur. Böylesine savurgan ve ölçüsüz olma temayüllerinin arkasında da bu yatar ki muhakeme kabiliyetleri ne kadar zayıf ise bu o kadar fazla olur.

İlk nefesimde ben senin, son nefesinde sen benim kollarımda, şimdiyse güneşim ayım meleğim yıldızım.

Aşka verdiğim resitalimde sendin sazıma mızrap.

Sevmek çok kolaydır. Elbette seviyorum seni. Önemli olan sürdürebilmek. alışkanlıkların, sıradanlıkların bizi teslim almasına izin verip bunalmamak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste