Birimize bir şey olursa ne yaparız? dediler 'Kalanlar, ölenler için şiir yaza...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair, yazar Metin Altıok tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Metin Altıok şöyle demiştir: Birimize bir şey olursa ne yaparız? dediler 'Kalanlar, ölenler için şiir yaza... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Metin Altıok

Birimize bir şey olursa ne yaparız? dediler 'Kalanlar, ölenler için şiir yazar' dedi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yanlış kişiden samimiyet beklediğin an, kırılıyorsun.

Söylenmediği müddetçe söze sen hakimsin. Bir kere söylendi mi, o sana hakim olur.

GAZEL Gencinen olsam vîrân edersin Âyînen olsam hayrân edersin Tîr-i nigehden dâğ-ı derûna Baksan ne işler seyrân edersin Sâkî kerâmet sende ya bende Bahri habâba mihmân edersin Nezzâre-i germ etdikçe ey çeşm Âteşle âbı yek-sân edersin Ey huşk zâhid dem urma meyden Dest-i duâyı mercân edersin Zâhid o meh-veş bir nûrdur kim Büttür demezsin îmân edersin Mâdâm uçarsın gözlerde ammâ Rûyun perî-veş pinhân edersin Tabl-ı tehîden gümdür suhanler Bî-hûde Gaalib efgaan edersin Etvâr-ı çerhe uy mevlevî ol Seyrân edersin devrân edersin

Bilim, Batı uygarlığının gelişimi için, Hıristiyanlığın on sekiz yüzyıldır yaptığından çok daha fazlasını yüz yıl içinde yaptı.

Bir insanın devinimlerinin yöneldiği amaç, o insanın çocukken dış dünyadan aldığı izlenimlerin etkisi altında gelişip ortaya çıkar.

Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bazen bir kadının son sözü. Çünkü; ilki dişlerini döker, öteki düşlerini.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste