Birileri için hayatında çok önemli bir yeri olan insanlardan vazgeçersin ama ...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Şahin Babat tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şahin Babat şöyle demiştir: Birileri için hayatında çok önemli bir yeri olan insanlardan vazgeçersin ama ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şahin Babat

Birileri için hayatında çok önemli bir yeri olan insanlardan vazgeçersin ama gün gelir birileri o vazgeçtiğin insanlar için senden vazgeçer. İşte bu çok koyar insana.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlara bir bilgi kaynağı olan Mevlana gerçekten tarihi bir bilgindir. Dünyanın büyük bir çoğunluğu Mevlana 'ı bilmek ve tanımaktadır.

Kafamın içi yavaş yavaş karanlığa büründü, çok geçmeden her türlü denetimi kaybettim. Kendi düşüncelerimin izini süremiyordum. Kafamın içinde cümleler uçuşuyor ama parçalanıp anlamlarını yitiriyor, tek tek sözcüklere indirgeniyordu; sonunda kelimeler de gitti, yalnızca sesler kaldı.

Ölmek kaderde var, yaşayıp köhnemek hazin Bir çare yok mudur buna ya Rabbe'l alemin.

Rejim yapmak yiyeceklere verilen değeri azaltmaz.

Zavallı günübirlikçi canlılar, tesadüfün ve zahmetin çocukları! Ne diye zorlarsın beni, hiç duymamanın en hayırlı olduğu şeyi söylemeye? Senin için en iyi, en hayırlı yazgı hiç doğmamış olmak, var olmamak, hiçlik olmak. Ama madem ki doğdun, artık en hayırlı yazgı bir an önce ölüp gitmek.

İşinizi bugüne kadar hep aynı şekilde yapmışsanız, büyük olasılıkla yanlış yapmışsınızdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste