Bir insanı çabucak anlamak istediğimde, kitaplığına bir göz atmak yeter....

söz kimin

Bu sayfada ABD'li yazar Richard Bach tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Richard Bach şöyle demiştir: Bir insanı çabucak anlamak istediğimde, kitaplığına bir göz atmak yeter.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Richard Bach

Bir insanı çabucak anlamak istediğimde, kitaplığına bir göz atmak yeter.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, vefa bekleme, Kıymetsiz bir pula satarlar seni. Sevgilim dünyanın kanunu böyle, Sevip mutlu olan varmıdır söyle, Seni benim gibi kimse anlamaz, Mutlu olamazsın başka biriyle. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, vefa bekleme, Kıymetsiz bir pula satarlar seni. Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni. Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, senin için öleni.

Millete mal olmuş inkılapları muhafaza edeceğiz, millete mal olmamış inkılapları tasfiye edeceğiz.

Bu millet âlim değildir ama ariftir. Bu irfanı sayesinde pek çok şeyi okumuşlardan daha iyi sezer, fark eder ve bilir.

Ama kötülük öyle mi? Hep yanı başındadır insanın.

Bugün umursamıyorsam, dün umursayarak hiçbir şey kazanmadığımdan. Bugün çoğu şeyin peşinden koşmuyorsam, dün vazgeçmeyi öğrenebildiğimden. Ve bugün aklıma başıma geldiyse, sebebi dün yaptığım aptallıklarımdandır.

Tutkum göklerden gelir, dünyevi düşüncelerden değil.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste