Bilinç seviyelerini değiştirmek isteyen insanların bir okula ihtiyacı vardır....

söz kimin

Bu sayfada Öğretmen, filozof George Gurdjieff tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. George Gurdjieff şöyle demiştir: Bilinç seviyelerini değiştirmek isteyen insanların bir okula ihtiyacı vardır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

George Gurdjieff

Bilinç seviyelerini değiştirmek isteyen insanların bir okula ihtiyacı vardır. Ama önce ihtiyaçlarının farkına varmalıdırlar. İnsanlar kendi başlarına bir şey yapabileceklerini düşündükleri sürece bir okul bulsalar bile bu okuldan faydalanamayacaklardır. Okullar sadece ona ihtiyaç duyanlar ve ona ihtiyaç duyduklarını bilenler için vardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Doğru fikir ama zamanı doğru değil.

Eğer farklıysan, yalnızlığa mahkum oluyorsun.

Bütün çocuklar tanrıtanımazdır.

Sözcüğün bilinen anlamıyla bir yere yerleşmek artık imkansızdır. İçinde büyüdüğümüz meskenler tahammül edilemez bir hale gelmiştir. Bunlardaki her bir konforun bedeli bilgiye ihanet etmek, her barınak izinin bedeli aile çıkarlarıyla küf kokulu anlaşmalara girmektir.

Dili bir kurşun; haşin ağzı da bir tüfek Bir nefeste savaş kıvılcımları koparır

Herkim olursa bu sırra mazhar. Dünyaya bırakır ölmez bir eser. Gün gelir Veysel'i bağrına basar. Benim sadık yarim kara topraktır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste