Bey memleketten öte değildir. Bir savaş yalnızca bey için yapılmaz. Durmaya d...

söz kimin

Bu sayfada İslam ilahiyatçısı, din bilgini Şeyh Edebali tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şeyh Edebali şöyle demiştir: Bey memleketten öte değildir. Bir savaş yalnızca bey için yapılmaz. Durmaya d... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şeyh Edebali

Bey memleketten öte değildir. Bir savaş yalnızca bey için yapılmaz. Durmaya dinlenmeye hakkımız yok çünkü zaman yok süre az.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sahip olduğum altı yüz kırk balıktan sonra öğrendiğim tek şey, insanın sevdiği her şeyin bir gün 'gideceği' oldu. O özel kişiyle karşılaştığını sandığın ilk anda, onun bir gün 'gideceğine' emin olabilirsin.

Çapkınlıkta en az bulunan şey aşktır.

Mühim değil. Çoğu zaman insanlar beni yanlış anlar. Ama ben saiklerimin iyi olduğunu bildiğim müddetçe, başkalarının kanaatlerine ehemmiyet vermem. Ama bunu size izah etme fırsatı bulduğum için memnunum. Eğer beraberce bir maceraya atılacaksak, birbirimiz hakkında yanlış fikirlerimiz olmamalı.

Milletimizin saf karakteri kabiliyetle doludur. Ancak bu tabii kabiliyeti geliştirecek usullerle donanmış vatandaşlar lazımdır.

Yaratma, sonsuzluğa göredir.

Kim hain birisinin yanına bir emanet bırakırsa, allah onu korumaya kefil değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste