Benim oğlum da Amerika'da, benim karım da ağlıyor. Sabretsinler. (Terör olayl...

söz kimin

Bu sayfada Siyasetçi Mehmet Gölhan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mehmet Gölhan şöyle demiştir: Benim oğlum da Amerika'da, benim karım da ağlıyor. Sabretsinler. (Terör olayl... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mehmet Gölhan

Benim oğlum da Amerika'da, benim karım da ağlıyor. Sabretsinler. (Terör olaylarında şehit olan evlatları için ağlayan anneler için yaptığı açıklama.)

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şekilsiz bir varlık anlaşılamaz, oysa belirli bir konumda olanı anlamak kolaydır. Anlaşılamayan kazanırken, anlaşılır olan kaybedecektir.

Cimri, haram yoldan mal kazanan ve onu yerinde harcamayan kimsedir.

Birilerinin göz yaşları üzerine kurulan her mutluluk; günü geldiğinde en dayanılmaz acılarla intikamını alır.

Tarafsızlık bizim harcımız değil. İşçi çocuğuyuz. Olduk olası: başta işçi sınıfımızdan yana düşünüp davranmayı öğrendik. İnsanoğlunun ancak ve yalnız İşçi Sınıfı yanından gerçek insan olacağına inanıyoruz. O noktada en ufak ikircilik geçirenler, 'Stalin' olsalar, bizi bağlayamamışlardır ve bağlayamazlar.

Çalışanların tuvaleti kullandıktan sonra ellerini yıkaması için tabelalar var. Ama sümüğünü koluna silen biri, tuvalet temizliğinde pek iyi bir yerde değildir.

Sanırım film sanayisi için dijital bir çağa giriyor oluşumuz büyük bir şey. Şu an için bundan büyük bir buluş görünmüyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste