Benim için çalışmak demek, takım elbise giyip hissedarları sevindirmek demek ...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz yatırımcı, işadamı Richard Branson tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Richard Branson şöyle demiştir: Benim için çalışmak demek, takım elbise giyip hissedarları sevindirmek demek ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Richard Branson

Benim için çalışmak demek, takım elbise giyip hissedarları sevindirmek demek değildir. Çalışmak, insanın kendisine, fikirlerine ve yaptığı işin temel kurallarına sadık kalmasıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.

Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir.

Kapı aralığında baktığımda görebildiğim en güzel şeydir; yaşamak.

Her taraftan üzerime şerefler yağdırır; sanatçılar, çalışmalarım için bana iltifat ediyor; Konumumun kıskanılacak gibi görünmesi gereken birçok insan var. Ama tek bir gerçek arkadaşım yok gibi görünüyor!

İnançlı olmak, üstün olmak demektir. Hem inanıyorsanız ve hem de üstün değilseniz imanınızı gözden geçirmeniz gerekir. İnançlı olan verilecek olan bir düşünce savaşında bütün başarıların sahibi olmak borcundadır.

Bilimsel gerçekleri baltalamak için diller döken bir adamın soyundan gelmektense, alçak gönüllü ve haddini bilen bir maymunun soyundan gelmeyi tercih ederim.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste