Benim albüme koyduğum her parçanın içime sinmesi lazım. Yoksa rahat uyku uyuy...

söz kimin

Bu sayfada Şarkıcı Şebnem Ferah tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şebnem Ferah şöyle demiştir: Benim albüme koyduğum her parçanın içime sinmesi lazım. Yoksa rahat uyku uyuy... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şebnem Ferah

Benim albüme koyduğum her parçanın içime sinmesi lazım. Yoksa rahat uyku uyuyamam ki o zaman.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Körükörüne bağlanmak gibi bir şey.

İnsanın içinde olanlar dışında anlam buluyor.

Foreman yanlış teşhislerin listesini yapacaksan alfabetik sırayla git. Mantar (Athlete's foot)'a ne dersin hiçbir belirtiye uymuyor. (Sürekli yanlış teşhiste bulunan Foreman'a)

Aheste Çek Kürekleri Aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın Bir alemi hayale dalan ab uyanmasın Aguş-u nevbaharda habidedir cihan sürsün sabah-ı haşre kadar hab uyanmasın Dursun bu musiki semavi içinde saz leyl-i tarabda bir dahi mızrab uyanmasın aman Ey gül sükuta varmayı emreyle bülbüle Gülşende mest-u zevk olan ahbab uyanmasın Değmez Kemal uyanmaya ikmal-i ömriçün aman Varsın bu uykudan dil-i bi-tab uyanmasın ah uyanmasın

Zıtlar arasındaki savaş kuvvet doğurur, nasıl ki ateşle su buhar gücünü meydana getirir.

Bütün bilgiler karlıdır; Kazanımı sırasında verdiği zevkle, zihin ve maddenin faaliyetleri üzerinde verdiği güce üstünlük sağlayan etkisi ile kârlıdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste