Beni popüler kanallar izlemesin diye şarkı göndermiyorum. Ben söylüyorum; ben...

söz kimin

Bu sayfada Türk müzisyen Cem Adrian tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Cem Adrian şöyle demiştir: Beni popüler kanallar izlemesin diye şarkı göndermiyorum. Ben söylüyorum; ben... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Cem Adrian

Beni popüler kanallar izlemesin diye şarkı göndermiyorum. Ben söylüyorum; beni herkes dinlemesin, ben herkese müzik yapmıyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Moral, benim gibi bir adam için hiçbir şey ifade etmez.

Ölüm Yapraklar üşürken dökülür; Ağaçlar kışa soyunurken ölür. Nedir acelesi ecelin? Daha bitmeden yaşama sevincim. Neden bu kadar soğuk ellerim? Gözlerim aynı noktada donuk. Nedir bu sonsuz karanlık? Ve bu bitmeyen yalnızlık. Nereden çıktı bu tabut? Ne işim var benim içinde? Ve bu kalabalık. Yüzler; bu yüzler hep tanıdık. Herkes birakıp gitmiş. Geceye sessizlik çökmüş. Gözlerim hâlâ açık, Ve bitmeyen yalnızlık.

Bağnazın kafası gözbebeği gibidir; ne kadar aydınlık olursa o kadar küçülür.

Pek çok dostluk ya da evlilik, insanların birbiriyle ilişki kurması ve birbirini sevmesi yerine, bir kişinin bir diğerini yalnızlığa karşı bir kalkan olarak kullanması nedeniyle başarısızlığa uğramıştır.

Keşke cahil olsaydım.

Tercih her zaman bize kalmıyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste