Ben hayatım boyunca pranga mahkumiyetinden kaçan köksüz bir ağaç oldum. Ne du...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li romancı, şair Jack Kerouac tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jack Kerouac şöyle demiştir: Ben hayatım boyunca pranga mahkumiyetinden kaçan köksüz bir ağaç oldum. Ne du... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jack Kerouac

Ben hayatım boyunca pranga mahkumiyetinden kaçan köksüz bir ağaç oldum. Ne durmayı ne de aynı yolu geri kat etmeyi severim. Bana sorarsanız gerçek yaşam hiç durmadan dosdoğru denize doğru gitmektir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ülkedeki ahlak bunalımının bir kaynağı da; ana babanın çocuk eğitiminde tuttukları yoldur.

Önemli olan müziğin dilini, şarkısını hissetmek. Bu bana büyük mutluluk veriyor. Sadece mükemmel piyano çalmak, bana mutluluk vermezdi.

Nedenini bilemiyorum fakat birini çok sevdiğimde ismini kimselere söylemem. Söylemek sanki... Onun bir parçasını teslim etmek gibi gelir bana.

Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun öğle yemeğinde ne yeneceğini oylamasıdır. özgürlük ise tam teçhizatlı bir kuzunun oylamaya karşı çıkmasıdır.

İnsanlar, başlarına gelen ve nedenlerini bilip anlayamadıkları felâketleri tanrısal bir varlığa bağlamışlar; bunları onun yaptığına inanmışlardır.

Çizim sanatı, dışarıda bırakma sanatıdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste