Ben en iyisiyim. Bunu gözlerimle görmeden önce de söylüyordum. Sakin bana şu ...

söz kimin

Bu sayfada Boksör Muhammed Ali tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Muhammed Ali şöyle demiştir: Ben en iyisiyim. Bunu gözlerimle görmeden önce de söylüyordum. Sakin bana şu ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Muhammed Ali

Ben en iyisiyim. Bunu gözlerimle görmeden önce de söylüyordum. Sakin bana şu işi yapamazsın demeyin. Olanaksız olduğunu anlatmayın. En iyisi olmadığımı söylemeyin. Ben en iyinin de iyisiyim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

En önemli insanı çaba, eylemlerimizde ahlaklı olmak için çalışmaktır. İç dengemiz ve hatta varoluşumuz buna bağlıdır. Ancak iyi ahlaklı eylemler hayata güzellik ve onur verebilir.

Kim yumurtasına sahip çıkarsa o en gelişmiş olandır; balık suda, sürüngen kumda, timsah ağzında, kuş yuvasında, kanguru torbasında, insan karnında saklar onu.

Hayaller inşaası en kolay yapılardır, çünkü yokmuş gibi hafif ve görünmezlerdir, kimse kaale bile almaz onları "laf" der geçerler..ta ki ağrılık kazanıp yavaş yavaş görünür olacakları güne kadar!hayallerine sahip çık bir gün sana gözükecekler.

Nefretet ve kin, hakikatleri gören gözleri kör eder.

Zamanının labiretini bir türlü çözemedim.

İlham bekleyerek vakit kaybetme. Sen başla, ilham gelecektir...

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste