Bu sayfada Fransız filozof, politik eylemci Simone Weil tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Simone Weil şöyle demiştir: Belgeler güçlü olanlar, fethedenler tarafından kaleme alınır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Savaşçı olalım ya da olmayalım, zaman zaman hepimizin önüne bir şans düşüverir. Sıradan insanla savaşçının farkı, savaşçının bunu biliyor olması, uyanık kalması, bekliyor olması, o bir şans ortaya çıktığı anda onu yakalamasıdır.
Müzik yaparken size doğru kelimeyi, doğru melodiyi ve bu mükemmel duyguyu verecek insanları hissedebilirsiniz.
Cennet benim kibirimden öfkeleniyor; (dört renk teoreminin) kanıtı da kusurlu.
Adalete karşı olan hiçbir şey devam edemez.
Bir kahraman gönüllü olarak bilinmeyene giren kişidir.
Değerli zamanını 'Dünya neden daha iyi bir yer değil?' diye sorarak geçirme. Bu, sadece boşa harcanan zaman olur. Sorman gereken soru, 'Onu nasıl daha iyi yapabilirim' olmalıdır. Bu sorunun yanıtı vardır.