Bazı insanlar hazır değildir. Bunda bir yargılama yok. Hepimiz kendimiz için ...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Louise Hay tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Louise Hay şöyle demiştir: Bazı insanlar hazır değildir. Bunda bir yargılama yok. Hepimiz kendimiz için ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Louise Hay

Bazı insanlar hazır değildir. Bunda bir yargılama yok. Hepimiz kendimiz için doğru olan zamanda, yerde ve sıralamada değişmeye başlarız. Ben bile kırk yaşlarına gelene kadar değişimlerimi gerçekleştirmeye başlamadım.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sabahın körü ile sabahın nuru arasında; Dört rekatlık ince bir fark vardır.

Hayat acıtır. Her sabah uyandığım da acı çekiyorum. İşe acı içinde gidiyorum. Kaç defa vazgeçmek istediğimi biliyor musun?

Star olmanın en güzel yanı insanlara örnek olabilmek ve onlara ilham olabilmek en kötü yanı ise özel hayatınızın olmaması.

Bu üç kimsenin dışında hiç kimseye ağız açma: dindar, yiğit ve soylu. Çünkü dindar kendi dinini koruması için ihtiyacını karşılar. Yiğit de (seni ümitsiz etmeyi) kendi yiğitliğine sığdırmaz, utanır. Soylu ise ihtiyacın için yüzünün suyunu dökmeye mecbur kaldığını bildiğinden, haysiyetini korumak için seni eli boş geri çevirmez.

Doğu mistisizminin evreni bir illüzyondur. Onunla kendi çalışması arasında bir bağ kurmaya çalışan fizikçi, fizikçi olmaktan çıkmıştır.

Bir dahi kendi çağında gezegenlerin yolunu aydınlatan bir kuyrukyıldız gibi parlar.. Kültürünün normal seyriyle el ele gitmez: tam tersine çalışmalarını önündeki yolun çok ilerisine savurur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste