Bazı anlar olur, adeta kan beyninize sıçrar ve olgunluğunuzu sınar, işte o an...

söz kimin

Bu sayfada Psikoterapist Cem Keçe tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Cem Keçe şöyle demiştir: Bazı anlar olur, adeta kan beyninize sıçrar ve olgunluğunuzu sınar, işte o an... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Cem Keçe

Bazı anlar olur, adeta kan beyninize sıçrar ve olgunluğunuzu sınar, işte o anlarda ya kendinizi tutup VEZİR olursunuz ya da duygularınıza yenilip REZİL olursunuz...

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım. Zaman değil yürek istiyormuş. O da sende kaldı.

Bugün vatandaşlar arasında kardeşliği, birliği geliştirmekle yükümlü olan devletin, onları devletten lütuf bekleyen, bir şeyleri koparmaya çalışan bireyler haline getirdiği kuşkusuzdur. Bugün tarım, sanayi, ticaret gibi kesimler devletten bir şeyler koparmak için çılgın bir yarış içindedirler. Herkesin gayreti yasa koyucudan kardeşlik adına bir imtiyaz koparmak şeklinde özetlenebilir.

Dua birey için mükemmel bir teselli olabilir, ancak dünyayı değiştirmek için elinizi taşın altına sokmalısınız.

Kafam bozulmuş zaten, İçim kıyılmış benim, Sinirlerim perişan.

İnsanların ruh halleri ve duygu durumları her saat, her dakika değil her saniye değişiklik gösterebilir. Bu 'dengesizlik' değil 'teslimiyettir'. Duygulara direnmemek, olduğu gibi kabul etmektir, an'a tam teslimiyettir. Bir insanın ruhunda ve duygularında olanlar değil, kişiliğinde olan değişimler 'dengesizliktir'.

İnsan bir şeyi çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şey erişilmeyecek kadar yüksekte değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste