Başkalarının cinayetlerini işlemeye mahkûmum; çünkü Cumhuriyet, yüksek esteti...

söz kimin

Bu sayfada Türk sosyalist, yazar, düşünür, ekonomist Yalçın Küçük tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Yalçın Küçük şöyle demiştir: Başkalarının cinayetlerini işlemeye mahkûmum; çünkü Cumhuriyet, yüksek esteti... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Yalçın Küçük

Başkalarının cinayetlerini işlemeye mahkûmum; çünkü Cumhuriyet, yüksek estetik, yüksek ahlak ve yüksek akıl idaresidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlar mutlu sonlara neden ağlarsa, düğünlerde de aynı nedenle ağlar: Aslında gerçekleşmeyeceğini bildikleri bir şeye umutsuzca inanmak istedikleri için.

Yüz sene daha yaşasam, yapsam, yapsam, yapsam hep yapsam yine eksik gideceğiz. Ne kadar eksik gidersek hayatta yapacak o kadar çok şey bırakırız.

Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim.

Can sıkıntısı, dünyaya tembellikle birlikte gelmiştir.

Ben askerime leş toplatmam.

Her ceket giyen adam olsaydi omzumu kirardim!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste