Bu sayfada İrlandalı yazar ve filozof Iris Murdoch tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Iris Murdoch şöyle demiştir: Bana göre kadın olmak, İrlandalı olmak gibi bir şey. Herkes ne kadar önemli v... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Olaylar insanın gözünü açabilir. Gene de en uygunu, insanın olaylara gözünü açmasıdır.
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
İnsanoğlu için en önemli şey oyundur.
Depresyonun sabah saatlerinde kötüleşmesinin nedeni, kortizol, testesteron salgılayarak organizmanın kendini zorlu bir güne hazırlamasıdır, bu yüksek aktiviteye yetecek gücü olmayanların kendini kötü hissetmesi doğaldır.
Mutlu olmak mı istiyorsun? Yapman değil yapmaman gereken o kadar çok şey var ki.
İnsanlar başarısızlıklarını kendilerindeki bazı değişmez eksiklere bağlıyorlarsa, umutlarını kaybedip çaba harcamaktan vazgeçerler. Unutmayalım ki, yenilgi ya da başarısızlıkların etkileyebileceğimiz koşullardan kaynaklandığına ilişkin temel inanç iyimserliğe yol açar.