Bana genelde güçlü kadınları canlandırıyorsunuz dediklerinde hiçbir erkek oyu...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li oyuncu Meryl Streep tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Meryl Streep şöyle demiştir: Bana genelde güçlü kadınları canlandırıyorsunuz dediklerinde hiçbir erkek oyu... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Meryl Streep

Bana genelde güçlü kadınları canlandırıyorsunuz dediklerinde hiçbir erkek oyuncuya, hiçbir erkek oyuncuya genelde güçlü erkekleri canlandırıyorsunuz, dediğiniz oldu mu? Diye soruyorum cevap tabi ki hayır. Neden? Çünkü bir erkeğin pek çok şey olabileceği kabul ediliyor. Aynı şeyi neden kadınlardan beklemiyoruz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Başarının büyüklüğü; isteğin gücüyle, hayalin büyüklüğüyle ve yol boyunca hayal kırıklığının nasıl aşıldığıyla ölçülür.

Neden fiziğe girmek istiyorsun? Her şey yapıldı ve anlaşılır. (Max Planck'a fizik okumaması için bir tavsiye olarak)

Reklamın tabii ki iyisi kötüsü olur. Olmaz diyenler de çok yanılır. Reklamcılar dahi bazen öyle hatalar yapar ki çok satacak bir ürün kötü reklam yüzünden ticari hayatı başlamadın biter. O yüzden reklam stratejileri her zaman zekice olmalı.

Bilim yapmak için iki sebep vardır. Bir tanesi, insanlığın dünya hakkındaki bilgi deposuna katkı sunabileceğin altruistik duygulardır. Daha kişisel olan diğer şey ise akranlarından onay beklemendir. Saf ve basit.

Bir topluluğunun efendisi, onlara hizmet edendir.

Bırakın başkaları küçük hayatlarla yetinsin, siz sakın yetinmeyin. Bırakın başkaları küçük şeyler üzerine tartışsın, siz sakın katılmayın. Bırakın başkaları küçük acılarına ağlasın, siz sakın ağlamayın. Bırakın başkaları geleceklerini başkalarının ellerine versinler, siz sakın vermeyin.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste