Balkanlar tükettiğinden daha fazla tarih üretiyor....

söz kimin

Bu sayfada Britanyalı devlet adamı Winston Churchill tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Winston Churchill şöyle demiştir: Balkanlar tükettiğinden daha fazla tarih üretiyor.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Winston Churchill

Balkanlar tükettiğinden daha fazla tarih üretiyor.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Müziği ve sıkı çalışmayı çok seviyorum. Ve bunlar, ilk yaptığım albüm anlaşmamdan bu yana yaptığım şeyler.

Türkler için milliyet her şeyden önce bir kan meselesidir.. Türklük yalnız manevi-ahlaki değil, aynı zamanda maddi (yani fizik, fizyolojik, fizyonomik ve antropolojik) bir şeydir.. Türk olmak için türk ırkının maddi ve manevi hasletlerini tevarüs etmek icap eder..bazılarının söylediği gibi milliyet yalnız anlaşma vasıtası olan dil'in birliği ile izah edilseydi bir istanbul yahudisinin bize bir kırgızdan daha yakın olması lazım gelirdi. Halbuki bütün kanunlara, siyasi ve içtimai hadiselere, propagandalara rağmen biz kırgızı kardeş, yahudiyi de köpek çifit olarak tanıyoruz. Çünkü kırgızın damarındaki kanın kendi damarımızdaki kan olduğunu, yahudinin ise bize düşmanlıkla yuğurulduğunu biliyor, seziyoruz..

Kalbimde bunca hayvanın kendisine yer bulabileceğini bilseydim, sol tarafını hayvanat bahçesi yapar en sağına seni bekçi dikerdim.

Hayatı boş vermişim de bir kızı mı boş vermeyeceğim.

Sağır olduğum gün ben de arabesk müzik dinlemenin keyfini doya doya çıkaracağım.

Koku acıtmaz, Ancak onun kokusu sizi yaralar...

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste