Onlar beni öldürecekler. Siz veya bir başkasının ne çeşit bir kanıtla beraber...

söz kimin

Bu sayfada Pakistanlı politikacı Zülfikar Ali Butto tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Zülfikar Ali Butto şöyle demiştir: Onlar beni öldürecekler. Siz veya bir başkasının ne çeşit bir kanıtla beraber... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Zülfikar Ali Butto

Onlar beni öldürecekler. Siz veya bir başkasının ne çeşit bir kanıtla beraber geleceğinizin bir önemi yok. Beni işlemediğim bir ölümden sorumlu tutarak öldürecekler.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kendine bak kendine... Özüne. Sözüne. Benliğine. İlgilenme kimseyle. Kim ne yemiş, ne giymiş Bundan sana ne. Sen kendini besle. Bilgiyle, Sevgiyle, Şefkatle. Ancak o zaman ulaşırsın, İnsan olmanın erdemine. Can Yücel

Yitirdiğin her şeyde, kazandığın birşey vardır, kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin. Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın, vazgeçme ve unutma: senin hayallerin olmazsa, başka birinin hayali olamazsın asla.

Bana bir kahraman göster, sana bir trajedi yazayım.

Bir erkek ilgi duyduğu zaman sevimli, cesur, dikkatli ve canayakın olabilir. Ama gerçekten aşık olduğunda bir koyun gibi görünmekten alamaz kendini.

Hayvanları sevdiğini söyleyen binlerce insan, yemek vakti gelince, hayatlarını yaşanılır kılabilecek her şeyden yoksun, korkunç acılara ve mezbaha terörüne maruz kalan canlıların etinin tadını çıkarmaya koyulurlar.

Kadın hareketinin fazlasıyla romantikleştirilmeye çalışıldığını düşünüyorum. İyi ya da kötü, hareketin temsil ettiği bütün kadınlık konumları feminizmin zaferi olarak yorumlandı. Özeleştiri konusunda pek de başarılı sayılmayız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste