Ne yapacağını bilemediğinde, sakinleş. Cevap gelir....

söz kimin

Bu sayfada Sanatçı, sunucu Oprah Winfrey tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Oprah Winfrey şöyle demiştir: Ne yapacağını bilemediğinde, sakinleş. Cevap gelir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Oprah Winfrey

Ne yapacağını bilemediğinde, sakinleş. Cevap gelir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İdeal mutluluk üzerine çok düşündüm ve bu konuda önemli keşifler yaptığıma inanıyorum. Mutluluk sıcakta gölün kıyısında uyuklamaktan ibaretti muhakkak.

Bazen insanın kendi kendine hikâyeler uydurması hoş oluyor. Bilhassa pek çok kişi görmüyorsa.

Oyun süresince, taşların hamlelerinde herhangi bir hata veya illegal yapıldığı anlaşılırsa, hamlelerin geri çekilmesi ve gerekli düzeltmelerin ceza olmadan yapılması gerekir.

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.

Bir yılı tekrar geride bırakarak yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yıla girmenin heyecanı içindeyiz. 86 yılının, tüm seyircilerime sağlık ve mutluluk getirmesini dilerken tüm yavrularıma okul hayatlarında başarılar, sağlıklar diler hepinizi canı gönülden tebrik eder. O güzel yanaklarınızda öperim. Canlarım benim. Adile Naşit'in 1986 Yılında Trt Ekranlarında 1986 Yılı İçin Yılbaşı Mesajı.

Ne bugün kazananlar edebiyete kadar kalacaklar, ne de kaybedenler. Her şey gelip geçici... Yeter ki yüreğinde kaybetme, yeter ki zihninde kabullenme sürekli kaybeden olacağını.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste