Şimdi anlıyor musun gidişinin neden ayrılık olmadığını, bir yaprağın düşmesi ...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair ve yazar Şükrü Erbaş tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şükrü Erbaş şöyle demiştir: Şimdi anlıyor musun gidişinin neden ayrılık olmadığını, bir yaprağın düşmesi ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şükrü Erbaş

Şimdi anlıyor musun gidişinin neden ayrılık olmadığını, bir yaprağın düşmesi kadar ancak, acısı ve ağırlığı olduğunu.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dünya parçalara ayrılacak olsa bile, hakikatin söylenmesi gerekiyor.

Ben bir filozof değilim.

Hangi sahada olursa olsun, bilimle ciddi şekilde ilgilenen herkes, bilim mabedinin kapısındaki şu yazıyı okuyacaktır. 'İman et'. İman, bilim adamlarının vazgeçemeyeceği bir vasıftır.

Bir şey görmem yeter, ona ulaşmayı bilmem için.

Suudi Arabistan'ı bahane ederek İslam'a ve Şeriat'a saldırıyorlar. Suudi Arabistan'a İslam hakim değil, Krallık hakim. Suudi Arabistan'a Şeriat hakim değil Aşiretlik hakim, Suudi Arabistanın Anayasası İslam Şeriat değil Suudi Kralının Uyguladığı Kanunlar Allah'ın kanunları değil, Kendi Koyduğu Kanunlardır. Ceza kanunlarını Allah'ın kitabından değil, Kendi kitabından uyguluyor, İslam ile Şeriatle Vallahi uzaktan yakından hic bir alakası yok. Kralın kanunlarına Allah'ın kanunları diyen Şerefsizdir Namusuzdur.

Bütün insanlar dünyadaki denizler gibi kardeşlerdir; Öyleyse neden rüzgarlar ve dalgalar her yerde bu kadar şiddetli çatışıyor?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste