Biz bir kentten gideriz kent boşalır, bir evden koparız ev küçüldükçe küçülür...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair ve yazar Şükrü Erbaş tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şükrü Erbaş şöyle demiştir: Biz bir kentten gideriz kent boşalır, bir evden koparız ev küçüldükçe küçülür... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şükrü Erbaş

Biz bir kentten gideriz kent boşalır, bir evden koparız ev küçüldükçe küçülür, bir insandan ayrılırız dünyanın en büyük yabancısıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Korkmuyorum diyenler, ya başkalarına yalan söylüyorlar, ya kendilerine yalan söyleyip kendilerini kandırıyorlar yada bilmeyerek insan olmadıklarını söylüyorlar.

Ben tanrı'ya inanırım çünkü eğer yoksa ona inanmakla hiçbirşey kaybetmem, ama eğer varsa inanmamakla çok şey kaybederim.

Sustu. Konuşmak gereksizdi. Bundan sonra kimseye ondan söz etmeyecekti. Biliyordu; anlamazlardı.

Vatan, onu parsel parsel satanların değil; uğrunda darağacına gidenlerin vatanıdır!

İnsan nefis taşıyor. Nefis ise her vakit şeytanı dinler. İnsanla ilişkin bir teslimiyet ilişkisi değil bir akit ilişkisi olmalı.

Kalbin attığı sürece vücut iyileşebilir. Oysa ruhun bir kez darbe aldı mı, o yara dikiş tutmuyor. Sonuna kadar kendi kendine kanamayı sürdürüyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste