Ormanda kıvılcım çıkarmaya teşebus edenler, yalnızca bir tutam aydınlık için ...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li siyasetçi, devlet başkanı, hukukçu Abraham Lincoln tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Abraham Lincoln şöyle demiştir: Ormanda kıvılcım çıkarmaya teşebus edenler, yalnızca bir tutam aydınlık için ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Abraham Lincoln

Ormanda kıvılcım çıkarmaya teşebus edenler, yalnızca bir tutam aydınlık için övülebilirler. Aslında onlardan geriye kalan, kalın bir toz bulutu ve kendilerinin de karıştığı etten ve kemikten siyah kul yığınıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Niye? Diye sorma. Gözlerinin gördüğü her şeyin toplamı kadar sevdim seni.

Her yıl bir öncekinden daha fazla şey öğrenmenin çok önemli olduğuna inanıyorum. Ne de olsa, eğitim nedir, ancak bir kişinin nasıl öğreneceğini öğrenmeye başladığı bir süreçtir.

Neyi nerede nasıl söyleyeceğini bilmek, üslup sahibi kişilere mahsustur.

Eski bir aşk, yeni bir ayrılıktır her zaman. Bunu kuşlar sorar, yıldızlar da anlatır; kimse bilmez be canım bir yara bir ömrü nasıl kanatır.

Şimdi size beni yitirmenizi , kendinizi bulmanızı buyuruyorum.

İtiraf edeyim ki üniversite, bir diplomayla, aslında sahip olmadığım bir bilgiyi edinmiş olduğumu belgelediği gün kendimi biraz aldatılmış hissettim, ama yine de gururlanmıştım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste