Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum....

söz kimin

Bu sayfada ABD'li siyasetçi, devlet başkanı, hukukçu Abraham Lincoln tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Abraham Lincoln şöyle demiştir: Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Abraham Lincoln

Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ölene değin yaşayacak bir ihtiyarım ben.

Doğruluk ortadan kalktımı, yükselme tutkusu bazı yüreklerde yer bulabilir, cimrilik ise bütün yürekleri sarar, istekler konu değiştirir, dün söylenen bugün söylenmez olur, yasalar içinde özgurken, yasalara karşı özgür olmak istenir, her yurttaş sahibinin evinden kaçmış bir köle gibidir. Ahlak öğüdü baskı, kural boyunduruk olur, dikkatin yerini korku alır.. Eskiden herkesin mali kamunun hazinesi iken şimdi kamunun hazinesi şunun bunun mali olur. Bu durumda artık cumhuriyet cansız bir bedendir ve artık güçlü olan kendisi değil, birkaç yurttaştır ve herkes kendi çıkarı peşindedir.

Unutulmaz durumlar kısa olmalı ve takdir ifadeleri olmalıdır.

Matematik, kesinlik ve belirginlik yönünden diğer bilimlerden ayrılır.

Batı dünyası 'dini duygularını rencide etme' endişesini yenebildiği ve dini, peygamberleri eleştirip yerebildiği içindir ki akıl çağına yönelmiş ve İslam dünyası bunu yapamadığı içindir ki geriliklere, ilkelliklere gömülmüştür.

En değerli kişiler alçakgönüllü olanlardır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste