Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur....

söz kimin

Bu sayfada İslam alimi, yazar Said Nursi tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Said Nursi şöyle demiştir: Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Said Nursi

Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şarkı söyleme tarzımın yoğunluğu genelde karnımın üst kısmında toplanır; burası benim haykırdığım, hissettiğim, içimdeki her şeyin dışarı döküldüğü yerdir.

Aklınızı daha geniş kavrayışlara açmalı ve daha kesin yollardan akıl yürütmelisiniz. Tabiat her yerde kendine benzer; ufacık şeylerde büyük şeylerin resimlerini sunar.

Biz hizmetimizi Allah için yaptık, mükâfatını da ahirette bekliyoruz.

Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir.

En anlamlı bakış, bir çift ıslak gözde saklıdır. Çok şey anlatır; çünkü dil bağlanır, yürek konuşur.

Sevenler birbirlerine yara izlerini gösterirler. İlk önce bunu yaparlar. Sana ruhumu açmadan önce bil ki incinebilirim demek için. Çünkü en çok sevdiklerin yaralar seni.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste