Kütüphanenizin kucağında hiç üşümeyeceksinizdir. Her halükarda, cahilliğin do...

söz kimin

Bu sayfada İtalyan bilim adamı, yazar, edebiyatçı Umberto Eco tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Umberto Eco şöyle demiştir: Kütüphanenizin kucağında hiç üşümeyeceksinizdir. Her halükarda, cahilliğin do... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Umberto Eco

Kütüphanenizin kucağında hiç üşümeyeceksinizdir. Her halükarda, cahilliğin dondurucu tehlikelerinden korunmuş haldesinizdir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şirin olduğumu düşünmek istiyorum. Gülerim, deliyim, incinirim, bence erkekler bazen berbatlar. Ama spotların altında olduğunuzda her şey iyi gibi görünüyor.

Türk gericiliği ile kürt gericiliğinin ittifakını önlemek ve Türk devrimciliği ile kürt ilericiliğinin ittifakını kurmak, bu benim yürüyüş ilkelerimden ve en önemlilerinden birisidir.

Kıyıda durup denizde yalpalayan gemilere bakmak hoş bir şeydir; bir şatonun penceresinden, aşağıdaki bir savaşı, savaşanların serüvenini gözlemek hoş bir şeydir; ama hiçbir şey, gerçeğin durduğu yerde -bütün o tepelerden daha yüksek, havası her zaman temi

Biz beynimizle yalan söyleriz ve beyin yalanı başkasına söylemeyi beceremez hale gelirse, kendine söylemeye başlar.

Gaflet, aldatıcı hayaller, dalgın kalpler, körü körüne bağlılık ve her bağıranın peşinden gitmek gibi şu önemsenmeyen hasletler, müminlerin yolu değildir.

Şeytan, can damarımızdan yakalayacak. Neyse ki Allah, şah damarımızdan daha yakın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste