Öyle karmakarışık bir haldeyim ki Ağlaya ağlaya gülesim var....

söz kimin

Bu sayfada Şair, söz yazarı Şeref Semiz tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şeref Semiz şöyle demiştir: Öyle karmakarışık bir haldeyim ki Ağlaya ağlaya gülesim var.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şeref Semiz

Öyle karmakarışık bir haldeyim ki Ağlaya ağlaya gülesim var.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlığın önünde iki rahmetten biri var: ya bilesiye, tüm bilinçli, kıyasıya, öldüresiye ve ölesiye Milli Kurtuluş Savaşı göze alınır yahut sürünesiye, sömürülesiye, çürüyesiye, geberesiye, kullaşılır, köleleşilir. Ya Kurtuluş Savaşı ya da en soysuzca Köleleşmenin Mezar Taşı

Cumhuriyet savcıları; Meriç kıyılarında çalışan Türk köylüsünün kaybolan sabanlarından tutunuz da, bu yurtta yaşayanların uğrayacakları en ufak bir haksızlıktan, hatta Bingöl dağlarının ıssız kuytularında nafakalarını bekleyen öksüzlerin gözyaşlarından siz sorumlusunuz.

Aramıza ayrımcılık tohumu atanlara, nifak tohumu ekmek isteyenlere, bu ülkeyi bölmek isteyenlere ben 'yazıklar olsun' diyorum.

Hayatınız değişirse, biz de dünyayı değiştirebiliriz.

Yapamazsın onu, oraya girmeyin hiç! Bak birşey söyleyim; çanakkale'ye giden 250 bin kişinin de anası-babası vardı! ( apo'nun idama mahkum edildiği dönemde kendisinden yardım isteyen şehit aileleri derneği üyelerinden birinin 'biz devletimize güvenmeseydik, çocuklarımızı askere göndermezdik' sözüne cevaben )

Herkesin günahını kapatamayacağına göre! Kendi göz kapağını kapat!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste