Bütün bu zenginlere bakın. Bütün başarılı, başarısız insanlara bakın. Hayatın...

söz kimin

Bu sayfada Teknik direktör Şenol Güneş tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şenol Güneş şöyle demiştir: Bütün bu zenginlere bakın. Bütün başarılı, başarısız insanlara bakın. Hayatın... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şenol Güneş

Bütün bu zenginlere bakın. Bütün başarılı, başarısız insanlara bakın. Hayatının hiç bir döneminde hep kalabalık olmamışlardır. Yalnızlıklarında hayatta kalmasını bilmişler. Hepsininde sıkıntısı vardı. Başarılı olan her insanın hayatında sıkıntılar görüceksiniz. Hiç biri durup dururken oraya gelmedi. Bütün zorlukları aştıkları için oraya geldiler. Zorlukları aşmadan oraya gelen ve tepede duran bir insan ben görmedim. Bir tane olursa bana örnek gösterin.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Felsefe, yolda olmaktır; hiçbir yere yerleşmemektir, sürekli bir maceradır. Felsefe yersizlik ve yurtsuzluktur; amansız bir göçebeliktir. Felsefe, evine hiçbir zaman ulaşamaz. Felsefe sadece aramaktır; aradığını bulamayacağını bile bile aramaktır. Felsefe, hakikate varamaz; o hep eksik olmakla yazgılıdır.

İnanca en çok ihtiyaç duyulduğu ve ona en fazla tamah edildiği zaman, iradenin eksik olduğu zamanlardır. Çünkü irade, hükmetme hissi gibi, bağımsızlık ve gücün kararlı bir işaretidir. Bir başka deyişle, kişi ne kadar çok az hükmedebiliyorsa, tanrı, kral, toplumsal sınıf, doktor, peder, doğma ve toplum vicdanı gibi acilen hükmeden, hatta şiddetle hükmeden birisine ihtiyaç duyar.

Pişmanlık duyar da dönersen geri, gel de gör aşkından kalan eseri. Seyret ateşinin düştüğü yeri, hasretin zulmünü gör de öyle git.

Kim bir konuşanı dinlerse, ona tapmış olur. Konuşan allah'tan konuşursa, dinleyen allah'a tapmış olur; konuşan şeytan'ın dilinden konuşursa, dinleyen şeytan'a tapmış olur.

Gözün bir an içinde gördüğünü, dil yıllarca söylese anlatamaz; Kulak, anlayışın bir anda gördüğünü, anladığını yıllarca dinlese bitiremez.

Müzik olmasaydı gerçekten delirmek için bir sebep olurdu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste