O kadar stresli bir işim var ki, onu aklımdan çıkarmanın tek yolu çok çalışma...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz matematikçi, bilgisayar bilimcisi ve kriptolog Alan Turing tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Alan Turing şöyle demiştir: O kadar stresli bir işim var ki, onu aklımdan çıkarmanın tek yolu çok çalışma... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Alan Turing

O kadar stresli bir işim var ki, onu aklımdan çıkarmanın tek yolu çok çalışmak.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Müzik çok daha zengin ifade araçlarına sahiptir ve ruhun duygularının 1000 değişen anını tercüme etmek için daha ince bir ortamdır.

California mahkemesi, eyaletin gay evliliğini yasaklayamacağına karar verdi. Evliliğin kutsallığını korumak isteyenler bununla uğraşacağına bence Kim Kardashian'ın evliliklerini engellemeye çalışsın.

Dünya gamından kurtulmak isteyen, kabristanlara gitsin.

Eski sevgilinizi mi özlediniz? Onu arayın; En fazla 5 dk içinde niye 'eski' olduğunu hatırlatacak bir mallık yapacaktır zaten.

Galip gelene boyun eğmekten başka yapılacak bir şey yoktur.

Çok iyi biliyordum ki otomobiller gürültü yapıyordu. Otomobillerin ve yapıların aydınlık pencerelerinin gerisindeki insanlar da gürültü yapıyordu. Nehir de gürültü yapıyordu. Ama ben hiçbir şey duyamıyordum. Kent ışıldayarak, göz kırparak, bir afiş gibi yamyassı asılmış duruyordu penceremde.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste