Birey istemiyorlar. Kendin fikir üretmemeli, onlar gibi düşünmelisin. Bazen b...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar, romancı, hikayeci Ömer Sevinçgül tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ömer Sevinçgül şöyle demiştir: Birey istemiyorlar. Kendin fikir üretmemeli, onlar gibi düşünmelisin. Bazen b... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ömer Sevinçgül

Birey istemiyorlar. Kendin fikir üretmemeli, onlar gibi düşünmelisin. Bazen bu da yetmiyor. Kendileri gibi 'hissetmeni' de istiyorlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sevmediğiniz ya da sevmeyeceğinizi bildiğiniz biriyle yüreğiniz zerre kıpırdamadan sevişmek, herkesin iyice sarhoş olduğu bir yerde ayık olmaya benzer. 33 yaşındaydı ve artık biliyordu, sek seks insanı asla sarhoş etmezdi, iyice sarhoş olmanın tek yolu seksi aşka karıştırmaktı.

Su olsam, ateş olsam. Göklerdeki güneş olsam. Konuşmasam taş olsam. Yine de oynar mısın benimle...

Devlet idaresindeki kaba sofuların elindeki dine kutsallık tanımak, bana göre Afrika zencilerinin çömlek ve taş parçalarına tapmalarından fazla bir anlam ifade etmez. Birinci olayla ikinci olay arasındaki fark, ilki kuruntuya dayanan bir inanç, ikincisi de bir toprak parçasına güvenmekten ibarettir. Türk medeni kanunu yürürlüğe girdiği gün, milletimiz on dört asırdır kendini çeviren sakat ve karışık inançlardan kurtulmuş olacaktır.

Tüm sanat ortamlarının kendi zamanlarına sıkı sıkıya bağlı olmadığına inanmanın büyük bir hata olduğuna dikkat edin.

Kişi cihanı kendisi gibi sanır.

Talihi olanın horozu da yumurtlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste