Beynin sol tarafını etkileyen bir inme, yeterince şiddetliyse, vücudun sağ ta...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz moleküler biyolog, fizikçi ve nörobilimci Francis Crick tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Francis Crick şöyle demiştir: Beynin sol tarafını etkileyen bir inme, yeterince şiddetliyse, vücudun sağ ta... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Francis Crick

Beynin sol tarafını etkileyen bir inme, yeterince şiddetliyse, vücudun sağ tarafını felç ettiği gibi konuşma yetisine de zarar verir. Ama beynin zarar görmemiş olan sağ tarafı hâlâ küfür edebilir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dünyadaki en büyük arzu içsel dönüşüme karşı duyulandır. Para arzusu hiçbir şey değil, daha fazla güç, daha fazla prestij için duyulan arzunun hiçbir anlamı yok; en büyük arzu sözde manevi olan arzudur. Ve bir kere bir arzuyu duymaya başlarsan sonsuza kadar bedbaht bir durumda kalırsın. Dönüşüm mümkün ama onu arzulamak buna yetmez. Dönüşüm ancak gevşeyip her ne ise onu kabul ederek mümkün olur. Kendini koşulsuz olarak kabullenmek dönüşümü getirir.

Veciz konuşmanın sırrı, fuzuli sözleri terketmektir.

Ben insanların iyiliğine inanmıyorum...!

Bütün dünya bana katil diyor ve tek yaptığım çocuklara gerçekleri göstermek.

Bir gün bana, göz kamaştırıcı dehaların da korkunç birer alçak olabileceklerini, bunlardan birinin ötekine engel olmadığını söylemişti.

Bir bayanın gözyaşının akmasına sadece soğan değil, bir 'hıyar' da neden olabilir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste