Yaşayanların bir çoğu ölümü hak ediyor. Ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı ha...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen J. R. R. Tolkien tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. J. R. R. Tolkien şöyle demiştir: Yaşayanların bir çoğu ölümü hak ediyor. Ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı ha... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

J. R. R. Tolkien

Yaşayanların bir çoğu ölümü hak ediyor. Ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin? O halde öyle hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kendinle yarış; büyümeye giden tek yol bu.

Zihin kendi başına işlev bozukluğuna sahip değildir. O olağanüstü bir alettir. İşlev bozukluğu siz kendinizi zihinde aradığınızda ve onu gerçek benliğinizle karıştırdığınızda başlar. O zaman egosal zihin haline gelir ve tüm yaşamınızı ele geçirir.

Bir insanın gırtlağını acımasızca kesen dindara bakıyorum.. Bir de gazdan boğulacak kediye ağlayan dinsiz kadına bakıyorum.. Beynimde depremler oluyor.. Bir insanın gırtlağını kesen dindarlarla cennette olacağıma; Kediye ağlayan dinsizle cehennemde yanmaya razıyım.

Herhangi bir sanatıı öğrenmenin doğru ve en iyi yolu, başka bir Kişi tarafından yapılan çok sayıda örnek görmek değil, uygulamada kendini uygulayarak önce ilkelerine sahip olmak ve sonra onları aşina kılmaktır.

Ben risk alırım. Bazen hastalar ölür ama buna risk almak sebep olmaz.

Özellikle umut, konuştukça büyür, aşar sizi, kentinizi de, ülkenizi de aşar: yeryüzüne bir elektrik akımı gibi geçer umut.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste