Huzursuzluk böylece son durağa vardı ve gerçek yüzünü gösterdi. Gerçekliğe du...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, yönetmen Susanna Tamaro tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Susanna Tamaro şöyle demiştir: Huzursuzluk böylece son durağa vardı ve gerçek yüzünü gösterdi. Gerçekliğe du... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Susanna Tamaro

Huzursuzluk böylece son durağa vardı ve gerçek yüzünü gösterdi. Gerçekliğe duyulan susuzluk.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Çok az kişi sonuna gelmeden yolun onları nereye götüreceğini görebilir.

Dışsal olarak siyah, en az armoniye sahip renktir, etkisiz bir zemin gibidir, üzerinde en cılız renkler bile parlar ve öne çıkar.

Bu hayat sıktı beni, gel yürüyelim.

Gerçekleştirme değeri olan işler sadece zor olan işlerdir; çünkü değerli olan ile zor olan arasında gizemli bir bağ vardır.

Din ve bilimin birbirinden ayrı tutulmasını pek anlayamıyorum. Ama sundan eminim ki bu iki ekolün birbirine bu kadar acımasızca saldırması için hiçbir sebep yoktur.

İnsanlara kendi akıllarına saygı duymaları ve cesur olmaları telkin edilmeli ve kendileri için arkasından koşması gereken hayallere gereksinimleri varsa, doğruluk, iyilik ve barış sevgisini benimsemeleri öğretilmelidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste