Sadece Nobel Ödülü'nü aldığım haberini duyduğumda, beni çok iyi bilen bir ark...

söz kimin

Bu sayfada Moleküler biyolog Max Perutz tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Max Perutz şöyle demiştir: Sadece Nobel Ödülü'nü aldığım haberini duyduğumda, beni çok iyi bilen bir ark... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Max Perutz

Sadece Nobel Ödülü'nü aldığım haberini duyduğumda, beni çok iyi bilen bir arkadaşım bana şu küstah mesajı gönderdi: 'Kan, tomurcuk, ter ve gözyaşları her zaman iyi bir karışımdı'.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tanrı sözcüğü benim için insanın zaaflarının bir ifadesi ve ürünü olmanın ötesinde bir anlam taşımıyor. İncil de yüce bir kitap ama yine de ilkel efsanelerden oluşan bir koleksiyon ve aynı zamanda oldukça çocukça.

Yavru mürekkep balıkları tıpkı uçan balıklar gibi kaçarken hava yolunu kullanabiliyorlardı. Roket prensibi insanoğlunun henüz aklının köşesinden geçmeden çok önceleri bu canlılarca kullanılagelmişti. İvme kazanına kadar bedenleri içinden su pompalıyor, son

Bilmem kaçıncı aşkın yasını tutarken başka bir aşkta buluveririz kendimizi. Neden sonra geriye dönüp bakarız ki, koca bir sevda mezarlığı vardır arkamızda.

Silahlanmaya ödenen para, dünyadaki açlik sorununun tamamen halledilmesi için gereken paranın yaklaşık 100 katıdır.

Umut, tüm o zorlu saatleri unutmanızı sağlar.

Hayallerimiz, toplumun bizden beklediklerinin ötesindeyse utancımız fazladır

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste