Filmlerim arasında bir ayrım yapmak benim için zor. Onlar benim için çocuklar...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li film yapımcısı, yönetmen ve yazar George Lucas tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. George Lucas şöyle demiştir: Filmlerim arasında bir ayrım yapmak benim için zor. Onlar benim için çocuklar... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

George Lucas

Filmlerim arasında bir ayrım yapmak benim için zor. Onlar benim için çocuklar gibidir. Her birine ayrı ayrı ihtimam gösteriyorum. Her birine karşı hissi bağlarım var. Birini yapmak için yıllarımı veriyorum. Bütün filmlerimi seviyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tüm bireysel ve toplumsal sefalet, çalışma tutkusundan doğmuştur.

Toplumsal çıkarlar bütün dinlerin üzerinde anlaştığı (bütün dinlerin hepsi, cinayeti, çalmayı, soygunculuğu ve yalancı şahitliği yasaklar ahlaki kaidelere dayalıdır. Gayriahlaki olan dini dogmalar ile ilgilenmemeliyiz.

Fakat uzun ömürlülüğüm, iyi zamanlamamdan kaynaklanıyor.

Her çocuğun kendisinin yapmak istediği şeyler hakkında hayalleri ve umutları vardır. Bu hayalleri ve umutları küçümsemeyin, bu nedenle onları yargılamayın. Bu hayal ve umutların gerçekçi olmasına ve her yönüyle ortaya çıkarılmasına yardımcı olun.

Eğer kutsal kitapları gerçekten Tanrı yazdıysa, onları yeniden gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü hayat çok değişti.

Sabırla nezaket birleşince güç doğar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste