Bir başkasını hiçbir zaman tamamen tanıyamayışımızın bir nedeni de, neleri aç...

söz kimin

Bu sayfada Psikoterapist, yazar Irvin D. Yalom tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Irvin D. Yalom şöyle demiştir: Bir başkasını hiçbir zaman tamamen tanıyamayışımızın bir nedeni de, neleri aç... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Irvin D. Yalom

Bir başkasını hiçbir zaman tamamen tanıyamayışımızın bir nedeni de, neleri açığa vuracağımız konusunda seçici oluşumuzdur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun; tamamen yenilenmek mümkün.

Her hatamın arkasından sonumun geldiğini düşünürüm. Ancak rakiplerim hatanın büyüklüğü karşısında şaşırıyor, her hatamda keramet arıyorlardı. Böyle böyle ünlü oldum.

Sınanmanın sebebi, kimden meydana gelirse gelsin, iddianın varlığıdır ! İddia her nerede bulunursa , sınanma orada gerçekleşir. Kim kendini bir özellikle nitelerse , o özelliğe göre sınanır!

Vatan için mastürbasyon vakti

Bazı kadınlar için aşk, basit bir aksesuardır. Ne vakit koluna girse, kendini boktan bir çanta markasının ucuz bir taklidi gibi hissedersin.

İnsanları tamamen razı ve memnun etmek çok zordur. Bir kimsenin bütün insanları kendinden hoşnut etmesi mümkün değildir. Bunun için kul, daima rabbını razı ve memnun etmeye bakmalı, ihlas sahibi olmalıdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste