Sevilme durumu, sevme hareketini takip eder; sevme hareketi sevilme durumunu ...

söz kimin

Bu sayfada Yunan filozofu, matematikçi Platon tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Platon şöyle demiştir: Sevilme durumu, sevme hareketini takip eder; sevme hareketi sevilme durumunu ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Platon

Sevilme durumu, sevme hareketini takip eder; sevme hareketi sevilme durumunu değil.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sevişmek briç oynamak gibidir. Eğer iyi bir partneriniz yoksa iyi bir eliniz olmasını ummalısınız.

Biz aslında bir anlamı olmayan, evrene fırlatılmış olmanın verdiği rahatsızlıkla baş etmek zorunda olan, anlam arayan yaratıklarız.

Hayat, insanın kendi potansiyeline ulaşabilmesi için dikkatle, incelikle, muhteşem bir zekayla dizayn edilmiştir. Yapman gerekeni yapamıyorsan, olamıyorsan, doğamıyorsan hayat çok acıtır, anlaman için hırpalar, yorar. Seni sen yapabilmek için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Asla rahat bırakılmazsın. Öylesine, anlamsız varolmazsın. Mutluluğa saklanamazsın. Öyleyse acına sahip çıkmalısın! Çünkü acı, bilginin bedene inmesidir. Bilgiyi bedene indirmeli, olman gereken şeye dönüşmelisin.

Yavru mürekkep balıkları tıpkı uçan balıklar gibi kaçarken hava yolunu kullanabiliyorlardı. Roket prensibi insanoğlunun henüz aklının köşesinden geçmeden çok önceleri bu canlılarca kullanılagelmişti. İvme kazanına kadar bedenleri içinden su pompalıyor, son

İnsan elleriyle değil, beyniyle resim çizer.

Yalnızken şikayet etmiyordu ama çok yalnız görünüyordu; hiç mutsuz olduğunu söylememişti ama çok mutsuz görünüyordu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste