Çalışkan olmak zorundaydım. Eşit derecede çalışkan olan her kimse eşit derece...

söz kimin

Bu sayfada Alman barok müzik bestecisi ve orgcu Johann Sebastian Bach tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Johann Sebastian Bach şöyle demiştir: Çalışkan olmak zorundaydım. Eşit derecede çalışkan olan her kimse eşit derece... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Johann Sebastian Bach

Çalışkan olmak zorundaydım. Eşit derecede çalışkan olan her kimse eşit derecede başarılı olacaktır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Cehennemliklerin suçu seks ve içki idi. Cennetliklerin mükafatı da seks ve içki.. Gelecektekiler bizim saflığımıza gülüyorlar.. Sen anlıyor musun? Ben anlamıyorum! Huri ve fahişenin farkı nedir? Biri Allah'ın çalışanı, diğeri kulunun.. İnananlarına rüşvet olarak Huri veren Allah ve Genelev olan Cennet! Hangisi günahsız? Çaresizlikten karnını böyle doyuran fahişe mi? Yoksa vücudunun hazzı, kulların iyi işlerinin mükafatı olan Huri mi? Sen biliyor musun? Ben bilmiyorum!

Asıl dikkate alınması gereken şu: insanlar kazanılmalı, ya da kökleri kazınmalıdır; ağırlıksız baskılara karşı öç almaya kalkışır, ağır baskılara karşı koyamazlar. Bir insana baskı uygulandığında, öyle bir yol izlenmeli ki, öc almayı düşünmeye fırsat bulmasın.

Başkaları bizi, baca dumanı gibi, dışarıya bıraktığımız belirtilere göre tanırlar.

Rick Santorum, Şeytan'ın gözünün ABD'de olduğunu söyledi. Şeytan ise bugün yaptığı açıklamada, kirlenmemek için politikadan uzak kalmaya çalıştığını söyledi.

Yüreğim seni çok sevdi... O yürek talan, O yürek yangın yeri, O yürek seni istiyor... Bir tek seni...

Ne mutlu türk'üm diyene!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste