İşbirliği, bilim ve teknolojinin can damarı olduğu takdirde, bir bütün olarak...

söz kimin

Bu sayfada Amerikalı fizikçi Arthur Compton tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Arthur Compton şöyle demiştir: İşbirliği, bilim ve teknolojinin can damarı olduğu takdirde, bir bütün olarak... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Arthur Compton

İşbirliği, bilim ve teknolojinin can damarı olduğu takdirde, bir bütün olarak toplum için de aynı derecede önemlidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yontucu her şeyi üstün bir gerçekçilik duygusuyla tamamladı. Tasvirleri arasında bu gerçekçilikle bağdaşmayan tek sahne, lâcivert ırmağın burgaçlı dalgaları arasına saldığı, batacağı ya da yol alacağı zamanın tek anlık aynasından belli olmayan taş geminin üzerine kaldı. Onun da tek yolcusu vardı.

Beyin bir donanımdır herkeste vardır, akıl bir yazılımdır herkeste yoktur.

Aslanlarn sessiz kaldığı yerlerde, kuşlar kartallar volta atar; ama bilmezler ki aslan o sesszliği bozarsa, kıyamet kopar.

Kalbinizle yaptığınız herşey size geri gelecektir.

Hayatta gülünç, iğrenç ya da ağır zekalı görünmemize neden olan talihsiz olayları, kendi soğukkanlılığımızın ışığında , yolculuğun cilveleri olarak görmeliyiz. Şu dünyada hiçlikten hiçliğe ya da her şeyden her şeye giden biz yolcular gönüllü olalım ya da olmayalım, yolculuğun dertlerini , arabanın sarsılıp durmasını pek önemsememesi gereken , sıradan seferileriz. Bu düşünceyle avunuyorum , belki kendi kendimi avutuyorum, belki de gerçekten beni avutacak bir şey var bunda. Ama zaten, üzerinde fazla kafa yormazsam , aslı olmayan avuntu elle tutulur bir gerçeğe dönüşüyor.

Tuvalin canlandırması, resmin en zor sorunlarından biridir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste