Başkalarının, yapamayacağınızı iddia ettikleri şeyleri sadece bir kere yapın....

söz kimin

Bu sayfada İngiliz denizci ve kâşif James Cook tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. James Cook şöyle demiştir: Başkalarının, yapamayacağınızı iddia ettikleri şeyleri sadece bir kere yapın.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

James Cook

Başkalarının, yapamayacağınızı iddia ettikleri şeyleri sadece bir kere yapın. Bir daha onların söylediklerini dikkate bile almak zorunda kalmazsınız.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Acılı bir hayatla hayatsızlık arasında bir seçim yapmamı söyleseler, hiç duraksamadan acılı hayatı seçerim. İnsanlar hayatın ne kadar kötü olduğunu söylerse söylesinler, ben umudumu asla kaybetmedim. Henüz nasıl umut kaybedileceğini öğrenmedim.

Kendini kötü hissetmek, hiçbir şey hissetmemekten daha iyidir bazen.

İnsanın en yakın dostu da nefsidir , en yakın düşmanı da.

Ezme isteği eziklerde olur.

Kaybetmek korkusu öyle bir sarıyor ki bizi, kaybetmemek için çırpınıyoruz. Bundandır konuşmak isterken susmamız, kendimizi eksilte eksilte fazlasını vermemiz, bir kadının kocası için saçını süpürge etmesi gibi... İyi çocuk olmak olur derdimiz; kimse bırakm

İşte herkes yüz yüze şimdi geceyle.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste