Milyonlarca yıl insan türü hayvanlar gibi yaşadı. Ancak sonra bir şey oldu tü...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz fizikçi, evrenbilimci, astronom, teorisyen ve yazar Stephen Hawking tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Stephen Hawking şöyle demiştir: Milyonlarca yıl insan türü hayvanlar gibi yaşadı. Ancak sonra bir şey oldu tü... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Stephen Hawking

Milyonlarca yıl insan türü hayvanlar gibi yaşadı. Ancak sonra bir şey oldu tüm hayal gücümüzü ortaya çıkaran. Konuşmayı ve dinlemeyi öğrendik. Konuşma fikirlerin iletişimini sağladı, insanlığın birlikte çalışıp imkansız şeyler başarmasını da. İnsan türünün en büyük kazanımları konuşma ile geldi, ve en büyük hataları konuşmamaktan. Böyle olmamalı. En büyük umutlarımız gelecekle birlikte gerçek oluyor. Teknoloji kullanımı ile, imkanlar sınırsız. Sadece konuşuyor olduğumuzdan emin olmamız gerek.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Leonardo da Vinci, muhteşem bir ruha ve muazzam bir zihin genişliğine sahip bir adamdı; ve adı o kadar ünlüydü ki, sadece yaşamı boyunca saygı görmedi, aynı zamanda itibarı ölümünden sonra daha da arttı.

Ahlâkın zayıfladığı yerde, insan onuru önemini yitirir.

Bizim okuyan insana ihtiyacımız var okumayana değil.

Yaşanılası bir dünya yoktu, bende ötenazi hakkımı kullandım. 'Seni sevdim.'

Ben açık bir kitap gibiyim, insanlar sırlarımı benden önce öğrenmiş oluyorlar.

Uzun bir ayrılıktan sonra buluşulduğu zaman söylenen bütün sözlerin ölü şeyler gibi yere düşmesinden, bu ölülere can vermesi gereken ruhun havada dolanıp durmasından daha büyük işkence var mıdır?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste