Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Y...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair Can Yücel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Can Yücel şöyle demiştir: Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Y... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Can Yücel

Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Yapamıyor musun? O zaman yoldan çekileceksin.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şans, ona hazır olan zihinleri seçer.

İnsan canlısı, sıcaklığın, atmosferin, ışığın ve yer çekiminin çevresindeki koşullarla sıkı bir uyum içerisinde sayısız yaşla gelişen, bu dünyada henüz evrimleşmiş en mükemmel düşünce ve oyunculuk makinesini temsil eder.

Cahilin cahilliğini kanıtlamak kolaydır fakat ona itiraf ettirmek güçtür.

Din ve bilimin birbirinden ayrı tutulmasını pek anlayamıyorum. Ama sundan eminim ki bu iki ekolün birbirine bu kadar acımasızca saldırması için hiçbir sebep yoktur.

Sevemedim pazar günlerini. Ya okulu düşündüm. Ya da babamın şehir dışı kamyon şoförlüğünü. Hiçbir şey sevdiremedi pazarları bana. Bilsem bir pazar günü geleceksin. Islatacaksın dudaklarımı. Sevmez miydim canım pazarları. Tam özür dileyecektim bütün pazarlardan. Gittin. Eski pazarları bile özlettin.

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste