Kuşkusuz herkese dilediği hipotezleri öne sürme ve bu hipotezlerde yer alan m...

söz kimin

Bu sayfada İtalyan matematikçi Giuseppe Peano tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Giuseppe Peano şöyle demiştir: Kuşkusuz herkese dilediği hipotezleri öne sürme ve bu hipotezlerde yer alan m... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Giuseppe Peano

Kuşkusuz herkese dilediği hipotezleri öne sürme ve bu hipotezlerde yer alan mantıksal sonuçları geliştirme imkânı vardır. Fakat bu eserin Geometri'den yararlanabilmesi için, bu hipotezlerin veya önermelerin, fiziksel figürlerin daha basit ve temel gözlemlerinin sonucunu ifade etmesi gereklidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Allah erkeğe altını haram kılmıştır, neden mi? Çünkü erkeğe yakışan tek mücevher, kadındır.

Ürkeklik ve çekingenlik yalnızlığa açılan kapıdır. İnsanın ilginç ruhsal bir durumudur. Kurtulması kolay olmayan bir ıstırap gibidir. Ancak insana böyle bir özellik ya da kötü yan, bir karışım gibi şarttır, kişiliğinin bozulmasını önemli ölçüde önler.

Dikkatli çabalarımız yıllarca bir sonuç üretmiyor gibi görünse bile, bir gün onlarla aynı oranda bir ışık ruhu kaplayacaktır.

Daha önce Türkiye'te hiç gelmedim, ilk defa zeyaret edecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Doğu ile Batı'nın buluştuğu bu inanılmaz ülkeyi keştefmek bizim için kesinlikle unutulmaz bir deneyim olacak. Sizi seviyoruz, yakında görüşmek üzere. İstanbul Alternative Park'da ki konseri öncesi

Zaman duyarlılıkları köreltip hafızayı bulandırır; kuşkusuz yıllar dikenlerin sivriliğini alacak, uzaklık, gerçeklere dayanan sınırları belirsizleştirecek, geçmişe dair bir şüphenin gölgesi gerçekliğin çıplaklığını örtecek, kamuoyu da başka skandallarla meşgul olacaktı...

Sanatçı, her yandan gelen duyguları algılayan bir anten gibidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste