Ben Türkiye'deki günlük politik çekişmeleri takip edersem üzüntümden çalışama...

söz kimin

Bu sayfada Türk biyokimyacı ve moleküler biyolog Aziz Sancar tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aziz Sancar şöyle demiştir: Ben Türkiye'deki günlük politik çekişmeleri takip edersem üzüntümden çalışama... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aziz Sancar

Ben Türkiye'deki günlük politik çekişmeleri takip edersem üzüntümden çalışamam. Bu yüzden gençlere tavsiyem bu tür kavgalara girmeyin. Memlekete hizmet için bilim lazım. Avrupa ve ABD seviyesinde olmak için bilim lâzım.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir halkın utanç duyduğu suçlar onun gerçek tarihini oluşturur. aynı şey insan için de geçerlidir.

Acıyla başa çıkabilirdim belki; onu hatırlatanlar olmasaydı.

Savaş siyasetin başka yollardan devamıdır.

Evet okumuştum, haberim vardı ve önceden okumaya başlamıştım. Rol için seçmelere gittiğimde en azından ilk kitabı bitirmiştim. İnanılmaz, kitaplar harika. Rolü almadan önce kitapları okumuş muydunuz sorusu üzerine.

Kötülerin (ve kötülüğün) kazanması için iyilerin seyirci kalması yeter. Eğer iyiliğiniz aktif değilse, kötülüğe hizmet edersiniz.

Bir kadın, müziğin temelini oluşturan, onca emekle gizlenmiş şeyleri kendi deneyimiyle doğrudan yaşamadıkça, gerçek anlamda müziği anlayamaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste