Ne kadar az şey bilirsen, o kadar iyi uyursun....

söz kimin

Bu sayfada Rus yazar Maksim Gorki tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Maksim Gorki şöyle demiştir: Ne kadar az şey bilirsen, o kadar iyi uyursun.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Maksim Gorki

Ne kadar az şey bilirsen, o kadar iyi uyursun.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yaşadığım her anı sahne üzerinde yaşıyorum. Bir ev istemiyorum, paramı böyle şeylerde harcamam. Bir bavulda yaşıyorum ve müzik ve sanatımı yapıyorum ve her doları sahnede yaptığım şeylere harcıyorum. Bu kadar.

Sinirlenince ağlayan insanlar, daha içten ve güvenilirdir.

Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.

Özcan Deniz ? Derin Duygular Kim küstürdü Seni aşka karşı Kim kırdı kalbini senin Böyle derin Kim aldattı Seni başkasıyla Kim bıraktı gitti seni Böyle masum Aşk dediğin Acılarla dolu yolculuk Dikenli bazen soğuk Aşk dediğin Geçersen bu yolları Sımsıcak bir mutluluk Ne kadar acı çeksek boş Ne kadar tövbe etsek boş Ateş düşünce yüreğe Yanıyor işte, seviyor işte Derin duygular besliyorum Sana karşı Sevgi değil içimdeki Aşkın alası Konuşarak anlatamam sana aşkımı Anlatır sana aşkımı belki bu şarkı

Aşk özgürlük verir. Eğer özgürlük ve aşka sahip olursan başka şeye ihtiyacın kalmaz. Elde etmişsindir. Sana yaşam işte bunun için verildi.

Kader üzerinde durup onu delil göstermemiz uygun değildir. Bilakis biz çalışır, çabalar ve ne itiraz, ne de tembellik etmeyiz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste