Senin arkadaşlığını başka kadınların aşkına tercih ederim....

söz kimin

Bu sayfada İngiliz şair ve yazar Anne Bronte tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Anne Bronte şöyle demiştir: Senin arkadaşlığını başka kadınların aşkına tercih ederim.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Anne Bronte

Senin arkadaşlığını başka kadınların aşkına tercih ederim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Seni Bırakıyorum Seni bırakıyorum semender ellerimle seni bırakıyorum seni bırakıyorum duvarlarda kurutulan anemon ellerimle içimdeki sulara içimdeki sazlıklara içimdeki bataklıklara seni bırakıyorum kendine kapanmış kollarımın anarşik güzelliğiyle içimdeki yosun yeşili sulara içimdeki tehlikeli kıyılara içimdeki siyah ışığa seni bırakıyorum seni yatıracağım ellerimde bir ıhlamur yaprağı gibi seni yatıracağım göğüslerimde menekşeler gibi seni yatıracağım gözlerimde bir yağmur suyu gibi...

Halkı özgür görebilecek miyim acaba.

Din, felsefeye karşı daima dişlerini göstermiştir.

Bilinmeyen müzikler, bilinmeyen insanlar, bilinmeyen rüyalar lazım bazen insanoğluna.

Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta.

(Marily Monroe hakkında) Gögüsleri vardı. Ve kıvrımlı bir vücudu. Lakin bana göre seksilik, klas olmaktır, kıvrımlı bir kıçtan daha fazlası. Eğer öyle olmasaydı, biliyorum ki 200 hayat kadını yıldız olurdu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste