Kar yağacaktı, önce kalınlığı dört-beş santimetre olacak, sonra kısa bir arad...

söz kimin

Bu sayfada İtalyan romancı, öykü yazarı, ressam, şair ve gazeteci Dino Buzzati tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Dino Buzzati şöyle demiştir: Kar yağacaktı, önce kalınlığı dört-beş santimetre olacak, sonra kısa bir arad... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Dino Buzzati

Kar yağacaktı, önce kalınlığı dört-beş santimetre olacak, sonra kısa bir aradan sonra daha kalınlaşacak, sonraları daha da çok yağacaktı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İç sesler insana kendinden haberlerdir.

Yevdokya'dan sonra bu eve kadın girmeyecek.

Rahmetini umarak günahkar bir dille; Allah azze ve celle Ya Rasulallah, Âlemlere rahmet hayatın geçiyor kalbimizden, kalbimizden seyrediyoruz seni.

Her zaman böyle insanlar vardır, yaşama en aşırı istekleri yöneltir, kendi salaklık ve kabalıklarına bir türlü katlanamazlar.

Ben sadece fazlasıyla ciddiye almıştım, küçükken babamın bana birini üzdüğümde söylediği o sözü: Kendini karşındakinin yerine koy. Ve ilk başlarda bunu o kadar çok yapmıştım ki, bir gün dönüş yolunu yani kendimi bulamadım.

'Yazar olabilir miyim?' sorusunun cevabını senden başka kimse veremez. Bunu zamanla kendin göreceksin.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste